fbpx
סל הקניות ריק

משלוח חינם בקניה מעל 350 ש''ח

שמן אמו טבעי

150,00 ₪ ליחידה  

3 מוצרים במלאי
הזמן עכשיו

שמן אמו - שמן המופק מעוף האמו הגדל באוסטרליה. בעל הרכב שומנים ייחודי הדומה לעור שלנו ובעל כושר ספיגה גבוה. השמן מכיל חומצות שומן חיוניות מסוג אומגה 3 ואומגה 6, בעלות השפעה מיטיבה על העור ואף מתאימות לסובלים מאקנה, אקזמות או פסוריאזיס. ניתן להשתמש בשמן אמו לשיער לצורך הזנתו והזנת הקרקפת.  בנוסף מכיל ויטמין E כנוגד חימצון השומר על איכות השמן ותורם לשמירה על האלסטיות של העור. 
בשנים האחרונות הפך השמן ללהיט עולמי ואומץ ע”י רופאים, מטפלים טבעיים ויצרני קוסמטיקה. מספר מחקרים שנעשו על סגולותיו הרפואיות והקוסמטיות הראו באופן מובהק את יתרונותיו - לעור לפרקים ולשיער. מסייע בטיפול בקמטים, החייאת עור, עור יבש, אקנה, שיער דליל, כאבי פרקים, פסוריאזיס, קשקשים, עור מתקלף ופגוע. מתאים לסובלים מאקזמות ופסוריאזיס.
יתרונות שמן אמו הטבעי בכך שהוא דומה בהרכבו לעור שלנו ולכן מכיל באופן טבעי חומצות שומן חיוניות מסוג אומגה 3 לספיגה מיטבית. מתאים לשימוש גם על השיער והקרקפת למראה שיער בריא וכוגד חימצון. 
מרכיבים: שמן אמו , אומגה 3, אומגה 6, אומגה 9, חומצות שמניות 6 ו 9- ויטמין E, חומצות שומן בעלות הרכב דומה לחומצות השומניות בעור בני האדם .
כמות: 30 מל